welcome to FreelAX Consultancy
FreelAX Consultancy richt zich op het verlenen van ICT diensten op het gebied van Microsoft Dynamics AX, met Finance als primair aandachtsgebied. Onze dienstverlening richt zich enerzijds op MBS-partners en anderszijds op eindklanten. read more
Home arrow Diensten arrow FreelAX Audit
FreelAX Audit

Altijd willen weten hoe goed de financiële inrichting van Dynamics AX is gedaan? Wij geven u het antwoord en kunnen u adviseren over mogelijke optimalisaties.

Op basis van onze jarenlange praktijk en implementatie ervaring zijn wij in staat snel en vakkundig inzicht te verkrijgen in de financiële setup van Dynamics AX voor uw bedrijf. Naast de feitelijke inrichting van het systeem kunnen wij ook uw transacties beoordelen. Wij kunnen de aansluiting verzorgen tussen subadministraties en grootboek. Denk bijvoorbeeld aan uw saldi van klanten en leveranciers of van uw voorraad.

Naast de financiële audit zijn wij ook in staat de autorisaties te beoordelen op basis van de AO IC. Autorisaties worden vaak bij implementaties vergeten of er wordt minimale aandacht aan besteed. Dit kan tot "gevaarlijke" situaties leiden. Medewerkers met teveel rechten kunnen bijvoorbeeld uw boekingsprofilelen wijzigen.

 Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact op met Dennis Slotboom, zie Contact Us.

 
      home         aboutus        contact