welcome to FreelAX Consultancy
FreelAX Consultancy richt zich op het verlenen van ICT diensten op het gebied van Microsoft Dynamics AX, met Finance als primair aandachtsgebied. Onze dienstverlening richt zich enerzijds op MBS-partners en anderszijds op eindklanten. read more
Home arrow Nieuws arrow Laatste nieuws arrow Dynamics AX Coaching voor HSO
Dynamics AX Coaching voor HSO

Met ingang van 1 mei 2008 zal FreelAX Consultancy een aantal beginnende Dynamics AX Consultants van HSO gaan coachen. Deze starters op het gebied van Dynamics AX gaan aan de slag in het financiële werkveld binnen een implementatie. Hierbij worden ze in de praktijk bijgestaan en gecoached door Dennis Slotboom. Hierdoor worden deze consultants in staat gesteld gebruik te maken van de vele jaren praktijk ervaring van Dennis Slotboom. Doelstelling is de consultants een foutloze implementatie af te leveren bij de eindklant. "Ik ben ik de praktijk veel implementaties tegengekomen die soms nog wat te wensen over laten. Met name op het snijvlak tussen Logistiek en Financieel worden in de praktijk soms de verkeerde keuzes gemaakt. Dit leidt in een later stadium van het project, als de consultant allang weer op een ander project zit, voor problemen bij de klant. Er moet dan vaak een specialist aan te pas komen om de problemen op te lossen. Daarnaast wordt in de praktijk vaak onvoldoende aandacht besteed aan het ook automatiseren van de financiële afdeling. Door voortijdig deze consultants goed te begeleiden en op te leiden worden problemen voorkomen en leidt het dus tot een kwalitatief betere implementatie. Dit is goed voor de consultant, goed voor de klant en HSO", aldus Dennis Slotboom.

Over HSO:
HSO richt zich op het verbeteren van bedrijfsresultaten door beschikbare technologie optimaal toe te passen op bestaande en/of nieuwe bedrijfsprocessen. HSO is gespecialiseerd in, en legt zich volledig toe op, de verkoop en implementatie van Microsoft Dynamics AX, indien gewenst op basis van fixed price. Bij HSO in Nederland werken 70 medewerkers. HSO heeft ook vestigingen in Duitsland, Italië, Verenigde Staten en vanaf december 2008 in België. 

Voor meer informatie:
Richard Bross: +31 (0)6 22 80 08 79 of
www.hsombs.com  

 

 
< Prev   Next >
      home         aboutus        contact