welcome to FreelAX Consultancy
FreelAX Consultancy richt zich op het verlenen van ICT diensten op het gebied van Microsoft Dynamics AX, met Finance als primair aandachtsgebied. Onze dienstverlening richt zich enerzijds op MBS-partners en anderszijds op eindklanten. read more
Home arrow Nieuws arrow Laatste nieuws arrow Support en applicatiemanagement voor gebruikers
Support en applicatiemanagement voor gebruikers

Onze ervaring leert dat op de ICT afdelingen van klanten in het begin onvoldoende kennis en ervaring is om de organisatie optimaal te kunnen ondersteunen. Veelvuldig wordt dan gebruik gemaakt van de (dure) kennis van de partner die de implementatie heeft gedaan. In de prakijk is de consultant vaak al weer op nieuwe projecten ingezet, waardoor deze niet altijd bereikbaar is, terwijl u een dringend probleem heeft. Wij kunnen u helpen het probleem oplossend vermogen van uw ICT afdeling te verhogen, waardoor u minder afhankelijk wordt van uw partner. Uw personeel beter in staat wordt problemen (sneller) te herkennen en op te lossen, waardoor uw interne organisatie beter wordt bediend zodat de bedrijfsprocessen niet worden verstoord.

Daarnaast leert onze ervaring dat vlak na het live gaan het niet duidelijk is hoe de support processen verlopen. Wij kunnen u helpen dit soort processen te stroomlijnen, waardoor uw support (ICT) afdeling optimaal kan renderen.

Wij hebben aantoonbare praktijkervaring op basis van Dynamics AX 2.5, 3.0, 4.0 en 2009.

Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact op met Dennis Slotboom, zie Contact.

 
< Prev   Next >
      home         aboutus        contact