welcome to FreelAX Consultancy
FreelAX Consultancy richt zich op het verlenen van ICT diensten op het gebied van Microsoft Dynamics AX, met Finance als primair aandachtsgebied. Onze dienstverlening richt zich enerzijds op MBS-partners en anderszijds op eindklanten. read more
Home
Welcome to the website of FreelAX Consultancy
Microsoft Certified Professional

Op 18 December 2009 heeft Dennis Slotboom het examen Microsoft Dynamics AX 2009 Financials met succes afgelegd. Hij mag nu de titel Microsoft Certified Professional gebruiken. Dennis gaat zich inzetten om nog meer certificaten te gaan halen op het gebied van Microsoft Dynamics AX.

Image

 
Freelax Consultancy adviseert SIG Nederland B.V.

Vanaf september 2009 speelt FreelAX Consultancy een rol in de implementatie van Dynamics AX 2009 voor SIG Nederland B.V. Wij zorgen voor de implementatie van de financiële processen binnen de bedrijven van SIG Nederland B.V. SIG is verdeeld in twee divisies Interiors and Insulation, waaronder diverse bedrijven vallen. Live gang is gepland op 1 april 2010.

 
Support en applicatiemanagement voor gebruikers

Onze ervaring leert dat op de ICT afdelingen van klanten in het begin onvoldoende kennis en ervaring is om de organisatie optimaal te kunnen ondersteunen. Veelvuldig wordt dan gebruik gemaakt van de (dure) kennis van de partner die de implementatie heeft gedaan. In de prakijk is de consultant vaak al weer op nieuwe projecten ingezet, waardoor deze niet altijd bereikbaar is, terwijl u een dringend probleem heeft. Wij kunnen u helpen het probleem oplossend vermogen van uw ICT afdeling te verhogen, waardoor u minder afhankelijk wordt van uw partner. Uw personeel beter in staat wordt problemen (sneller) te herkennen en op te lossen, waardoor uw interne organisatie beter wordt bediend zodat de bedrijfsprocessen niet worden verstoord.

Daarnaast leert onze ervaring dat vlak na het live gaan het niet duidelijk is hoe de support processen verlopen. Wij kunnen u helpen dit soort processen te stroomlijnen, waardoor uw support (ICT) afdeling optimaal kan renderen.

Wij hebben aantoonbare praktijkervaring op basis van Dynamics AX 2.5, 3.0, 4.0 en 2009.

Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact op met Dennis Slotboom, zie Contact.

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Results 1 - 4 of 5
      home         aboutus        contact
Main Menu
Home
FreelAX Consultancy
Diensten
Contact
Nieuws
Links
Login Form

Lost Password?
Syndicate